Palvelut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjanpitovelvollisuudesta ei voi luistaa, mutta siihen liittyvän päänvaivan voi ulkoistaa.

Oli yhtiösi tai toimialasi mikä hyvänsä, meillä sinua palvellaan. Täytämme lakisääteiset velvoitteet ja teemme kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä veroilmoitukset laadukkaasti ja ajallaan.

Käytössämme on moderni taloushallinnon pilvipalvelu Fennoa, jonka avulla kirjanpito pysyy ajantasaisena ja on jatkuvasti myös asiakkaamme saatavilla. Jos et ole vielä uskaltanut sähköistää taloushallintoasi, uskomme, että meidän ohjelmamme ja palvelukonseptimme saa sinut tekemään sen. Ja ellei saa, ei hätää — me palvelemme silti. Teemme kirjanpidot myös perinteisellä mallilla, mikäli asiakkaamme kokee sen itselleen sopivimmaksi toimintamalliksi.

Haluamme jakaa tietämystämme sinulle kansankielisesti, niin ettei sinun tarvitse olla taloushallinnon
asiantuntija ymmärtääksesi meitä ja päästäksesi perille omasta taloushallinnostasi.

Ota yhteyttä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palkkojen oikein laskemisen ja ajallaan maksamisen ei tarvitse olla yrittäjän omalla vastuulla.

Hoidamme mielellämme kaikki tarvitsemasi palkanlaskentapalvelut. Useiden vuosien kokemuksella eri alojen palkanlaskennoista toteutamme palkkahallinnon ammattitaitoisesti, luotettavasti ja tarkasti.

Palkanlaskentaohjelmistoinamme ovat nykyaikaiset, sähköiset ohjelmistot, Fennoa sekä Heeros ePalkat.

Käsittelemme palkanlaskentaan liittyviä, usein arkaluontoisiakin asioita luottamuksella ja palvelemme sydämellä. Voit jättää palkkahallinnon meidän käsiimme rauhassa ja aina hyvillä mielin. Mikset siis tekisi sitä jo tänään?

Ota yhteyttä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kysyvä ei tieltä eksy.

Neuvontapalvelumme ovat apunasi koko yrityksesi elinkaaren ajan. Aloittavaa yrittäjää autamme mielellämme yrityksen perustamistoimenpiteistä lähtien ja olemme tukena ja oppaana liiketoiminnan ensimetreillä.

Autamme myös muissa vaiheissa yrityksesi matkan varrella. Tyypillisiä tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi verotukseen liittyvät kysymykset ja niiden optimointi, tukihakemukset tai erilaiset yritysjärjestelytilanteet.

Pyrimme auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa ja selvitämme tarvittaessa myös sidosryhmiemme kautta ratkaisuja tilanteisiin, joissa yrityksesi tai sinä yrittäjänä kaipaat neuvoja. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etkö vielä löytänyt etsimääsi? Kaipaatko lisäapua yrityksesi talouden hoitoon, mutta työntekijän palkkaaminen erikseen sitä varten tuntuu turhalta tai liian suurelta kustannukselta?

Tulit oikeaan paikkaan. Haluamme olla tilitoimistokumppani, jolta saat kattavasti erilaisia yrittäjän ja yrityksen arkea helpottavia palveluita. Meiltä saat palvelun joko jatkuvaluontoisena tai esimerkiksi loma- ajan tuuraustarpeeseen.

– Reskontrien hoito ja laskutus
– Talouspäällikköpalvelu
– Budjetointi, kassavirtaennusteet ja laskelmat
– Henkilöstöhallinnan apu

Jos kiinnostuit palveluistamme tai kaipaat talouspalvelua, jota tässä ei mainittu, ota yhteyttä, niin laaditaan yhdessä sinulle ja yrityksellesi sopiva palveluratkaisu.

Ota yhteyttä